Activiteiten

Klik voor de actuele activiteiten-kalender HIER
Wil je een printbare versie van de activiteiten kalender?

Stuur me dan een email: verwonderland@gmail.com

VOOR VOLWASSENEN

Workshops
Handwerken is hip! (en heel fijn om te doen). Heb je niet van je oma geleerd hoe je een pannenlap kunt haken? Of heb je altijd als eens iets willen vilten? Kom dan naar Verwonderland! Iedere maand zijn er verschillende workshops die je kunt volgen, van haken tot vilten tot werken met papier. Iedere workshop wordt op 2 momenten gegeven; een keer 's ochtends (als de kinderen op school zitten) en een keer 's avonds (als ze in bed liggen), dus je kunt vast een keer 'aanhaken'. Meedoen?
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Een workshop kost € 12,-. Als je zelf voor de materialen zorgt, krijg je € 3,- korting.

Vrijgezellenfeestje / vriendinnenavond
De workshops van Verwonderland zijn ook heel geschikt voor een vrijgezellenfeestje of een vriendinnenavond. Informeer naar de mogelijkheden en spui je ideeën.
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Prijs in overleg (afhankelijk van jouw wensen en mijn mogelijkheden).

Knutsel-Frutsel
... Dat klinkt lekker laagdrempelig...!
En dat is het ook: een avond (of ochtend) Knutselen, Frutselen, maar ook Kletsen en Leuten. En dat helemaal voor niets!
Gemiddeld 1 keer per maand komen we met een groep enthousiaste vrouwen bij elkaar. Ieder met een eigen handwerkje. Van tevoren kijken we via datumprikker.nl op welke datum de meeste mensen kunnen. Wil je ook op de datumprikker-lijst? Stuur me dan een email. Sta je niet op de lijst en wil je wel graag aansluiten? Dat kan ook! Iedereen is van harte welkom vanaf 20.15 u. Als je me een mailtje stuurt, geef ik mijn adresgegevens door.
In de agenda staat bij sommige Knutsel-Frutsel avonden een * (of een naam) vermeld. Deze Knutsel-Frutsel avonden vinden niet in Verwonderland plaats, maar bij iemand anders thuis (altijd in de buurt van Geldrop) Als je je aanmeldt, geef ik de locatie door.
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meedoen is gratis.

Walk & Talk
De titel dekt de lading!
Een wandeling van ca 1 tot 2 uur, lekker uitwaaien, mensen ontmoeten, van gedachten wisselen.
Gemiddeld 1 keer per maand komen we met een groep enthousiaste (meestal) vrouwen bij elkaar om samen te wandelen. Van tevoren kijken we via datumprikker.nl op welke datum de meeste mensen kunnen. Wil je ook op de datumprikker-lijst? Stuur me dan een email. Sta je niet op de lijst en wil je wel graag meelopen? Dat kan ook! Iedereen is van harte welkom vanaf 20:15 u. Meestal vertrekken we vanuit Verwonderland, soms vanuit een andere locatie. Als je me een mailtje stuurt, geef ik je het vertrekpunt door.
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meelopen is gratis.

Persoonlijke Walk & Talk
Heb je behoefte aan een luisterend oor? Misschien zit je ergens mee en wil je hart luchten. Misschien voel je je eenzaam en heb je behoefte aan contact of misschien heb jij een hele andere reden waarom je graag je verhaal kwijt wilt. Ik loop graag een eindje met je mee en luister naar jouw verhaal!
Ik ben geen coach of psychiater, en jij bent bij mij dan ook geen cliënt of patiënt. Ik ben 'gewoon' iemand die graag luistert, samenvat, spiegelt en mijn eigen ervaringen vertelt op een gelijkwaardige manier, van mens tot mens. Jij bent 'gewoon' jezelf en het lijkt me leuk om jou te mogen ontmoeten!
Tijdstip en vertrekpunt van de wandeling zijn in overleg ergens tussen 10:00 en 12:00 en/of tussen 20:00 en 22:00 en in de buurt van Eindhoven. Geïnteresseerd?
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Ik vraag € 10,00 per uur.

VOOR KINDEREN
Creatieve middagen voor kinderen
Iedere donderdagmiddag gaan de deuren van Verwonderland open voor kinderen!
Tussen 15:30 en 17:00 gaan we knutselen, bakken of iets anders leuks doen. Doe je mee?
Leeftijd vanaf +/- 4 jaar tot ongeveer 10 jaar. Ik probeer de activiteiten zó aan te passen dat het voor iedere leeftijd leuk & uitdagend is en tegelijkertijd toch niet te moeilijk. Twijfel je? Neem dan even contact met me op. Er is maar plaats voor 8 kinderen per middag, dus meld je snel aan!
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meedoen kost € 5,- per kind.

Buitenactiviteiten voor kinderen
"We wonen zo dicht bij het bos, maar het komt er niet van..." Dit zinnetje hoorde ik laatst op een feestje iemand zeggen. Er volgde een gesprekje waarin duidelijk werd dat er wel behoefte was aan het ontdekken van dat bos, maar ja, wanneer ga je daadwerkelijk?
Ongeveer twee keer per maand organiseren Jan en ik een buitenactiviteit voor kinderen waarbij we ze de natuur willen laten beleven. Geen droge wandeling met een informatief verhaal over planten en dieren, maar buiten zijn met al je zintuigen!
Meestal zijn deze activiteiten op zondagochtend tussen 10:00 en 12:00, soms op een ander tijdstip. En... ook (groot) ouders zijn welkom om de natuur te beleven. (Komen zij er ook nog eens uit ;-). Meedoen?
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meedoen kost € 5,- per kind. (Volwassenen gratis)

Kinderfeestje
Zie jij een kinderfeestje in Verwonderland wel zitten? Verwonderland komt op verzoek naar je toe. Van tevoren bekijk ik samen met je wat past bij de jarige, de gasten en het seizoen.
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Prijs in overleg (afhankelijk van jullie wensen en mijn mogelijkheden).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten